Voor wie?

Voor iedereen die iets te wensen heeft. Stel uzelf de volgende vragen en ontdek zo of u diepere wensen heeft: Zou u iets veranderen als geld geen enkele rol speelt? Waar hebt u altijd van gedroomd? Wat zijn uw hartenwensen?

Maak uw dromen waar

Veel mensen leiden niet het leven dat ze werkelijk willen. Hebt u, diep in uw hart, inzicht in wat u het liefst zou willen doen? Zinvoller werk, het schrijven van een boek of meer tijd besteden aan uw gezin? Geld is vaak het excuus iets niet te doen of te veranderen.


Toch kunt ook u stappen zetten om te doen wat u werkelijk wilt! U kunt ontdekken wat het allerbelangrijkste voor u is om te doen en te zijn. En daarbij de (financiŽle) rust krijgen dat u het goed geregeld heeft. U leert tevens begrijpen welke rol geld speelt in uw leven.

Dit hoeft u niet alleen te doen. Een life-planner inspireert u en moedigt u aan om te doen wat u werkelijk wilt en wat uw hart u ingeeft. U bent het uitgangspunt in het afstemmen van uw financiŽle situatie op uw levensdoelen. In een aantal gesprekken ontdekt de life-planner wat uw hart u ingeeft.

U wilt meer inzicht en houvast in uw financiŽle situatie, en hulp in een evt. gewijzigde financiŽle privť-situatie (bijv. bij echtscheiding of overlijden) en u wilt volledig begeleid worden in het verwezenlijken van uw doelstellingen; ga dan naar een life-planner!

Vraag van uw life-planner een persoonlijke, vertrouwde en objectieve benadering.

U bent het uitgangspunt.

>Bekijk ook onze FinanciŽle Persoonlijkheidstest>

Droom niet je leven, maar leef je droom!


[ Life Planner - Telefoon:  073-5477395 - Mobiel: 06-50517799 - info@life-planner.nl ]
 
[ Life Planning | Basis Idee | Werkwijze | Voor Wie?? | Reacties | Lambert | Contact ]