Financieel Life Planner

FinanciŽle Life Planning is inmiddels een bekend fenomeen in Amerika. In tegenstelling tot gewone financiŽle planning richt FinanciŽle Life Planning zich op de diepste wensen en verlangens van de klant. Geld is slechts bijzaak.

Geld is een middel. Het is geen doel op zich. Stel eerst vast wat u belangrijk vindt in het leven, nu en later. Met een speciaal ontwikkelde tool brengt u, samen met uw adviseur, uw wensen, dromen en levensdoelen in kaart en geeft u aan wat u nu en later belangrijk vindt. Pas daarna kijkt u naar de financiŽn.

U kiest voor FinanciŽle Life Planning als:
∑ u wilt bezien of uw 'dromen' realiseerbaar zijn met de gegeven financiŽle omstandigheden. Als u dus uw 'hart' volgt.
∑ u uit gaat van een advies; u krijgt een oprechte begeleiding naar datgene wat u bezighoudt. Dus niet gericht op productverkoop net als bij ''FinanciŽle Planning''.

Bij Life Planning draait het om U en niet om uw geld. Geld is slechts een middel om datgene te realiseren wat u bezighoudt! Het gaat in eerste instantie om het ontdekken en formuleren van uw levensdoelen, en pas later komen de financiŽn in beeld en wordt het geld dienstbaar gemaakt aan die levensdoelen.

Life Planning richt zich meer op de mensen, terwijl uiteindelijk dezelfde producten ingezet worden. Er zijn verzekeringen en financiŽle producten nodig, alleen draait het financiŽle plan niet meer om de producten, maar om de mensen. Laat u helpen en begeleiden in het bereiken van uw levensdoelen!

U vertelt in een persoonlijk contact vaak makkelijker over wat u werkelijk wil. Daarin schuilt de toegevoegde waarde van een life planner als persoonlijk (financieel) adviseur. Deze voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Hij beschikt over de vakkennis om u advies te kunnen geven. Daarnaast heeft hij een uitgebreide kennis van financiŽle producten. Deze kennis wordt jaarlijks getoetst. Het doorlopende trainingsprogramma houdt de vakkennis van de adviseur up-to-date, waardoor hij altijd over de meest recente informatie beschikt en hij dit ook voor u in de praktijk kan toepassen. U wordt geadviseerd door een erkend financieel adviseur.

>Ik wil meer weten over het basisidee van FinanciŽle Life Planning>


[ Life Planner - Telefoon:  073-5477395 - Mobiel: 06-50517799 - info@life-planner.nl ]
 
[ Life Planning | Basis Idee | Werkwijze | Voor Wie?? | Reacties | Lambert | Contact ]