Over Lambert Hexspoor

Lambert (1957) is eigenaar en oprichter van Life Planner en is zijn praktijk gestart in 2009 en werkte volgens de methode van het Kinderinstitute of Life Planning. De opleiding tot gecertificeerd Life Planner (RLPģ) is in december 2009 afgerond en hij behoort daarmee tot de groep "Registered Life Planners" in Nederland.

Lambert heeft de titel RLP behaald bij de vertegenwoordigers van het Kinderinstituut of Life Planning in Nederland. Deze opleiding omvat de training "7 Stages of Money Maturity", de vervolgtraining "Life Planning Intensive" en een "Mentorship opleiding" van 6 maanden.

Lambert was van 1991 t/m 2011 intensief bezig met financieel advies. Hij heeft gewerkt als financieel adviseur bij verschillende intermediairkantoren en heeft vanaf 1991 ervaring opgebouwd als financieel adviseur in een eigen assurantie- en hypotheekadvieskantoor, Hexspoor Hypotheken. Hij heeft zich bekwaamd in assurantiebemiddeling en is als Erkend Hypotheekadviseur ingeschreven bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Tevens is vanaf 2005 een vakbekwaamheid behaald als Inkomensplanner.

Door de persoonlijke, vertrouwde manier van omgaan met relaties en naasten, realiseerde hij zich dat geld en emotie onlosmakelijk verbonden zijn. De kennismaking met Life Planning was voor hem dan ook dť ontdekking om met cliŽnten te gaan werken aan persoonlijke ťn financiŽle aspecten.

Life Planner

Als mens kenmerkt Lambert zich door intuÔtie en intelligentie die uitvloeien in overtuigingskracht. Het liefst inspireert en begeleidt hij mensen hun hart te volgen zodat ze bereiken wat ze werkelijk willen.

Lambert is vader van twee kinderen en sinds 2009 opa van Elize.


[ Life Planner - Telefoon:  073-5477395 - Mobiel: 06-50517799 - info@life-planner.nl ]
 
[ Life Planning | Basis Idee | Werkwijze | Voor Wie?? | Reacties | Lambert | Contact ]